Ook een kortere to-do lijst?

Werkzaamheden in jouw bedrijf zijn heel divers. Hoe kan ik jouw bedrijf ondersteunen, lees hieronder de verschillende diensten die ik aanbied. Heb je meer behoefte aan websitebeheer of wil je graag dat je social media op orde is.

Bekijk wat jij wilt uitbesteden voor jouw kortere to-do lijst en maak een afspraak!

Waarmee kan ik je helpen:

MIJN SPECIALISMEN

Specialist website analyse

WEBSITE ANALYSE

Hoe staat je website ervoor. Hoe presteert deze en hoe kun je dit verbeteren. Wat kun je allemaal doen om beter gevonden te worden.  Ik maak een analyse van je website hoe deze is ingericht, snelheid en hoe de achterkant eruit ziet, datgene dat bepaalt hoe goed je website functioneert. Vervolgens ontvang je een rapport met aanbevelingen hoe je je website kunt (laten) verbeteren. 

Specialist content analyse

CONTENT ANALYSE

Verhalen, projecten, foto's, video's, allemaal voorbeelden van content. Maar wat werkt en wat niet. Welke verbeteringen zijn nodig en hoe kun je dat aanpakken? Ik doe een content analyse waarbij ik ieder stuk van je website bekijk, welke teksten gebruik je, welke afbeeldingen etc.  Vervolgens ontvang je een rapport met aanbevelingen en advies wat je kunt doen om je website te verbeteren. 
Specialist marketingplan

MARKETING PLAN

Je weet niet goed wat je wilt met je bedrijf, wat er allemaal mogelijk is. Ik bespreek wat je wilt met je bedrijf, hoe je er nu voorstaat en wat je drijft. Ik doe onderzoek naar je branche, je concurrentie en bekijk wat past in jouw branche en bij jouw bedrijf. Vervolgens maak ik een marketing plan geschreven voor jouw onderneming, met een optie op diverse planningen.  We bespreken hoe je het plan wilt implementeren, hoeveel je zelf doet en wat je uitbesteed. 

Marketing strategie

Jij bepaalt waar je naar toe wilt met je bedrijf de komende periode, en aan de hand daarvan maak ik een marketing plan voor je bedrijf. Ik bekijk wat je huidige situatie is en hoe we dat kunnen verbeteren zodat je beter gevonden kunt worden.

Social Media

Je wilt actief zijn op de verschillende social media platformen, maar hebt geen tijd om je daarin te verdiepen. We bekijken welke kanalen bij je onderneming en je product passen. Daar ga ik je profielen opstellen en we bepalen samen welke content je wilt plaatsen.

Website

Je hebt al een website maar je weet niet of deze wel gevonden wordt. Of je wilt een website maar weet niet hoe. In beide gevallen kan ik je helpen. Ik zorg ervoor dat je website optimaal wordt ingericht om gevonden te worden door jouw ideale klant.

SEO

Als je wel een website hebt, maar je wordt niet gevonden, dan kan het zijn dat niet alles goed is ingericht aan de achterkant van je website. Ik bekijk wat er ontbreekt en nog beter zou kunnen en pas dat waar mogelijk aan.

Content

Op je website staat content, teksten, verhalen, foto's. Maar is het voldoende of zijn er mogelijkheden om te verbeteren. Ik bekijk hoe het er voor staat en geef je een advies wat je kunt doen om het te verbeteren. En pas het eventueel aan.

Mailingen

Nieuwsbrieven of mailingacties zijn nog steeds een goede manier om bij je klanten in beeld te blijven. Hoe en wanneer daarover overleggen we samen wat het beste is voor jouw bedrijf. De uitvoering kun je aan mij overlaten.

Offline marketing

Ook wel de oude marketing zoals advertentie campagnes, flyers, visitekaartjes etc. Maar ook beurzen of events. Een mooie folder van jouw product in de brievenbus van je klant, kan een groot effect hebben. Samen bekijken we voor jouw onderneming het beste is.

Wat verder nog ter tafel komt....

De mogelijkheden zijn eindeloos, ook op andere gebieden kan ik je helpen!

Zit je te denken aan het opzetten van personeelsgesprekken maar weet je niet hoe je dat moet doen, of heb je administratieve klussen die je voor je uitschuift? Er is veel mogelijk en er is bijna altijd wel een oplossing! 

Neem contact met me op, dan bespreken we samen wat je wensen zijn en hoe ik je kan helpen!

arrow_drop_up arrow_drop_down