Help, I need somebody!
13 november 2019 

Help, I need somebody!

De tijd van de lijstjes is weer aangebroken, lijstje voor de top 4000, 2000, 1000 en weet ik wat meer. Mooiste momenten, memorabele momenten, nieuwsmomenten, het komt er allemaal weer aan.

Aan sommige lijstjes wil je meedoen en aan andere niet, omdat het je niet interesseert of je weet er niets van.

Zelf vind ik muzieklijstjes geweldig, ik vul altijd mijn lijst in voor de Top2000 en het is ieder jaar weer “kill your darlings” en keuzestress alom, maar het lukt altijd, uiteindelijk dan.

Vandaag was ik bezig met mijn lijst voor de top 4000, voor de eerste keer, maar het lukt niet. Teveel keus, dacht ik eerst, maar dat slaat natuurlijk nergens op want dat is bij andere lijsten niet anders, maar waar lag het dan wel aan…

All by myself…

Voor mij werkt het altijd als je een stukje kunt luisteren of je kunt wat meer info lezen. En dat is het! Bij mijn poging vanochtend was er geen beeld, geen plaatje, geen mogelijkheid om te luisteren,geen info.

Dus ik moest een droge lijst vol met namen door worstelen en uit eigen fantasie een samenstelling maken. Heel veel werk, heel veel gedoe en ik ben dus afgehaakt…..ik had geen zin om er zoveel moeite voor te moeten doen.

Een virtuele assistent zou op dat moment een grote hulp geweest zijn. Een assistent in de vorm van een fragment, een afbeelding van de artiest of wat meer info, al was het maar een jaartal. Maar niets van dat alles, ik moest het helemaal alleen doen.

Veel ondernemers hebben datzelfde gevoel, ze moeten het allemaal alleen doen. Een bedrijf runnen, maar zich ook bezighouden met marketing, administratie en wat allemaal meer.

En dan is het al snel te veel gedoe, je moet veel moeite doen voor iets waar je je eigenlijk niet mee bezig wilt houden. Het kost je teveel energie en je haakt af.

So much to do, so little time

Bij mijn muzieklijst heeft het geen gevolgen dat ik afhaak, maar dat is bij een bedrijf wel anders. Dat kan grote gevolgen hebben, potentiële klanten kunnen je niet vinden of weten zelfs niet dat je er bent.

Je administratie is niet op orde of misschien zelfs wel een zooitje. Of je personeel heeft nog nooit een personeelsgesprek gehad, omdat je niet weet hoe en er niet aan toe komt om het uit te zoeken.

Zoveel werkzaamheden om je mee bezig te houden en zo weinig tijd om alles goed te doen.

With a little help from…

Een virtuele assistent is dan een uitkomst. Een VA is er om het je makkelijker te maken jouw bedrijf te runnen, door je werk uit handen te nemen, om de dingen die te veel tijd kosten over te nemen.

Zodat je weer tijd hebt om aan de slag te gaan met wat je wel leuk vindt!.

Een VA maakt jouw leven makkelijker, net zoals een stukje muziek mijn keuze eenvoudiger maakt.

Meer info? Of je herkent je in de worstelende ondernemer? Wacht niet langer!

Call me!

Neem direct contact op via mijn pagina maar via mail kan ook: info@viajanine.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down