Over Via Janine

Helpt jouw bedrijf groeien

Mijn naam is Janine Hogeweg

Al van kleins af aan wilde ik "iets" voor mijzelf beginnen. Geboren in een ondernemersfamilie, met meer dan 100 jaar ondernemersgeschiedenis achter ons, is dit een weg die veel van mijn familieleden al gegaan zijn, het is een logische stap.

Virtual Assistant, dat is het!

Alleen voor mij was altijd de vraag, wat dan. Ik heb vele jaren gewerkt in de verkoop, maar ook een aantal jaren gewerkt als administratief medewerker, HR adviseur en marketing manager. Al deze ervaringen hebben geleid tot het moment dat ik wist wat ik wilde gaan doen.

Partner op afstand

Een Virtual Assistant is een partner op afstand. Iemand die taken van ondernemers overneemt en zorgt dat dat stuk van het bedrijf goed geregeld is. Virtuele assistenten vind je op allerlei gebieden, van verkooptaken tot secretariële werkzaamheden, van marketing tot personeelszaken.

Alles dat er in een bedrijf nodig is, kan op een of andere manier door een VA overgenomen worden. En iedere VA heeft zijn of haar eigen specialisme.

Als VA kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring op allerlei vakgebieden ondernemers helpen met de dingen waar zij tegenaan lopen.

Marketing, hoe dan?

En marketing vind ik het leukste, maar ik weet dat veel ondernemers er heel anders over denken!

Die zien er als een berg tegenop om hun website aan te pakken, hun bedrijf te promoten, ze weten niet waar te beginnen, hebben er geen tijd voor en laten het daarom liggen, maar het blijft sluimeren .... wat als ik minder klanten krijg, dan moet alles wel goed staan of, mensen kunnen mij niet vinden, daar moet ik toch een keer wat aan doen...

Het gevoel van vrijheid

Een eigen bedrijf kun je om verschillende redenen beginnen, maar ik weet zeker dat een van de redenen vrijheid is.  De vrijheid om je eigen tijd in te delen, de vrijheid om te doen wat jij wilt, de vrijheid om zelf te bepalen welke kant je op gaat met je leven, de vrijheid voor meer tijd voor je gezin, vrienden, familie.

Om diezelfde reden ben ik mijn bedrijf begonnen, de vrijheid.

En vanuit die vrijheid gun ik andere ondernemers datzelfde gevoel. Niet meer geleefd worden door alles wat moet, niet de stress van de zich opstapelende werkzaamheden.

Maar de rust en de vrijheid om je bedrijf te runnen zoals jij wilt omdat je weet dat het goed geregeld is!

Diensten

Uitbesteden

Wanneer jouw to-do lijst veel te lang is, en je aan het eind van de dag of week weer niet toegekomen bent aan je website, mailingacties of administratie. 

Besteed het uit en bespaar tijd en geld!

Online programma

Maak van je praktijk een succesvolle online onderneming. Wil je niet meer afhankelijk zijn van de omstandigheden maar deze zelf creeëren? Zorg dan dan je bedrijf online staat en pak je onafhankelijkheid terug!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
100% Hilde Reclame & Branding
"Janine en ik hebben meer dan 12 jaar samengewerkt. Dan weet je precies wat je aan elkaar hebt en ben je op elkaar ingespeeld. We hebben samen de mooiste uitingen gerealiseerd: materiaal voor beursstands, presentatie's, brochure's, advertentie's en complete mailingen en boekjes. In diverse talen, vormen en maten. Dan moet je overzicht bewaren en bewaken!"
Hilde Leusink 
Stivo Consultancy
"Janine is open en persoonlijk en doordat ze goed luistert en doorvraagt naar wat je vertelt, zorgt ze voor op maat gemaakte marketing."
Roel Veldhuis

5 Redenen waarom je voor VIA Janine zou kiezen

  • Je wilt meer tijd

  • Je wilt meer vrijheid

  • Je komt niet toe aan wat ook belangrijk is

  • Je wil een korte to-do lijst

  • Je wilt niet meer geleefd worden door je bedrijf

  • Je wil je zelfstandigheid terug

Meer informatie? Neem contact met me op!

arrow_drop_up arrow_drop_down